Brandbestrijding is geëvolueerd naar een totaal (brand)veiligheidsbeleid van A tot Z. Bedrijven hebben steeds meer nood aan een professionele ondersteuning om de brandveiligheid binnen hun onderneming efficiënt te integreren.

Everprotect profileert zich als een dienst- en adviesverlenende partner die bedrijven kan helpen om dat beleid te perfectioneren.

Onze klanten kunnen beroep doen op een waaier van oplossingen met aandacht voor de specifieke behoeften: via het leveren van de juiste producten en diensten beveiligen we uw brandrisico’s. Niet alleen standaard producten maar ook op maat gemaakte en automatische brandbeveiliging wordt aan klanten geleverd. Dit altijd in functie van het specifieke brandrisico.

Everprotect werkt samen met ervaren partners in brandbestrijding en staat voor duurzame brandbeveiliging van mens en goed, gepersonaliseerd naar elke specifieke vraag/behoefte van de klant. We willen elke dag streven naar optimale veiligheid en kwaliteit. Voldoen aan alle normen is voor ons een must.

Everprotect kiest bewust voor een relationele klantbenadering, gebaseerd op open communicatie en via een meer-jaren partnership met de klant. We zoeken steeds naar een passende oplossing voor uw specifieke brandbeveiligingsvragen en zorgen voor het mee laten evolueren en accuraat houden van uw brandveiligheid. We doen dit met grote aandacht voor uw bedrijf, uw medewerkers en de continuïteit van uw activiteiten.